Φυτά

Φυτά εσωτερικού χώρου

Υπάρχουν πολλά είδη φυτών εσωτερικού χώρου. Ένα μεγάλο μέρος αυτών παράγεται από εμάς καθώς επίσης γίνονται και εισαγωγές για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Τα φυτά μεγαλώνουν σε θερμοκηπιακούς χώρους όπου επικρατούν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξης τους. Μερικά από τα φυτά που μπορείτε να βρείτε είναι Ανθούριο, Σπαθίφυλλο, διάφορα είδη Φικου, Γαρδένιες, Δράκενες κ.α.

Φυτά εξωτερικού χώρου

Τα εξωτερικού χώρου φυτά κατατάσσονται σε πολλές κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση τους. Φυτά για τη δημιουργία φυτικών φραχτών, θάμνοι, δεντρα σκίασης, εδαφοκάλυψης, αναρριχητικά φυτά καθώς και διαμορφωμένα φυτά μπορείτε να βρείτε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Καρποφόρα δέντρα & super fruits

Για τους λάτρεις των φρούτων υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε καρποφόρα δέντρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμα φυτεμένα φυτά ή γυμνόριζα και να φτιάξετε το δικό σας περιβόλι. Ακόμα για τους λάτρεις του διαφορετικού, υπάρχεί μεγάλη ποικιλία σε super fruits όπως ιπποφαές, goji berry, βατόμουρα, blue berries κ.α

Αρωματικά Φυτά

Η κουζίνα μας έχει συνδεθεί με τις έντονες μυρωδιές των βοτάνων όπως δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη και άλλων φυτών. Μπορείτε να προμηθευτείτε αρωματικά φυτά όπως λεβάντα, θυμάρι, μέντα, δυόσμος, ματζουράνα, λουίζα ή φασκόμηλο έτοιμα σε γλάστρα για να αρωματίσετε την «κουζίνα» σας.

Εποχιακά φυτά

Ανάλογα με την κάθε εποχή υπάρχουν και αντίστοιχα ανθολούλουδα, όπως για παράδειγμα πετούνιες την άνοιξη και πανσέδες το φθινόπωρο. Μεγάλη ποικιλία σε εποχιακά φυτά ώστε ποτέ οι γλάστρες σας να μην μένουν ποτέ χωρίς χρώμα. Πετούνιες, βίγκες, μολόχες, σερφίνιες, ντάλιες, πανσέδες είναι μερικά από τα εποχιακά που υπάρχουν στο κατάστημα μας ανά εποχή.

Κάκτοι

Μπορεί η όψη τους να φαντάζει επικίνδυνη αλλά ένας ωραίος κάκτος σε συνδυασμό με μια όμορφη γλάστρα μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας αμέσως. Κάκτοι με δυνατά αγκάθια, άλλοι με λιγοστά αγκάθια, άλλοι που ανθίζουν και άλλοι που νομίζεις πως έχουν τρίχες είναι μερικοί απ’ όσους μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Φρέσκα άνθη

Για να μην μένει ποτέ το βάζο σας από λουλούδια φροντίζουμε να έχουμε πάντα φρέσκα λουλούδια. Χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα, οριεντάλ, γυψοφιλλη, φρεζιες ανεμώνες είναι μερικά απ’ τα άνθη που μπορείτε να βρείτε.