Προϊόντα

Γλάστρες

Δωστε χρώμα στο χώρο σας με μοντέρνες γλάστρες σε πολλά χρώματα, σχέδια και υλικό. Πλαστικές, πήλινες και μεταλλικές κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Παράλληλά για την καλή αποστράγγιση των γλάστρών διαθέτουμε ποικιλία σε μεταλλικές βάσεις για όλα τα σχήματα και μεγέθη γλαστρών.

Σπόροι και βολβοί

Βολβοί, ριζώματα, κόνδυλοι έτοιμοι να στολίσουν το βραχόκηπο σας και να γεμίσουν με ανοιξιάτικα χρώματα το σπίτι σας. Μπορείτε να βρείτε τουλίπες, υάκινθους, ντάλιες, παιόνιες, ίριδες κ.α. Επίσης μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένους σπόρους σπόρους για το λαχανόκηπο σας.

Φυτοχώματα

Φυτοχώματα αρίστης ποιότητας σε διάφορες συσκευασίες για όλες τις χρήσεις. Φυτοχώματα για την καλύτερη διαβίωση των φυτών. Όξινα υποστρώματα, ουδέτερα και ειδικά υποστρώματα για κάκτους, ορχιδέες και μπονσάι.

Αξεσουάρ κήπου

Για όλες τις ανάγκες της κηπουρικής μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας μια μεγάλη ποικιλία από εφόδια όπως :

  • Λάστιχα ποτίσματος
  • Προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος
  • Εκτοξευτήρες νερού (Μπεκ)
  • Εργαλεία κηπουρικής όπως, ψαλίδια, ποτιστήρια, ψεκαστήρες κ.α.
  • Διακοσμητικά όπως πέτρες, ξύλινοι φράχτες, πέργολες κ.α.

Λιπάσματα

Κάθε οργανισμός χρειάζεται τροφή. Λιπάσματα για κάθε τύπο καλλιέργειας καθώς και οργανικά για το λαχανόκηπο σας και το περιβόλι σας.

Βάσεις

Η χρήση της βάσης δεν είναι απλά διακοσμητική αλλά χρηστική. Για την τέλεια αποστράγγιση των γλαστρών διαθέτουμε μεταλλικές βάσεις, υψηλής ποιότητας, διαφόρων σχημάτων και μεγεθών. Έτσι ποτέ οι γλάστρες σας δεν μένουν μέσα στο νερό που κρατάνε τα πιάτα.